100 kr gratis på Barcelona – Real Madrid 24 okt 2020

Få 100 kr gratis i oddsbonus på Barcelona – Real Madrid den 24 okt 2020 via Unibets. 100% upp till 100 kr till alla nya spelare! Till erbjudandet.

Barcelona – Real Madrid med 100 kr gratis

Att få 100 kr gratis på Real Madrid är inte illa och med Unibets oddsbonus erbjudande blir det ju faktiskt så. Läs nedan hur det fungerar:

Gör så här för 100 kr gratis på matchen:

  1. Registrera ett konto hos Unibet via denna 100 kr gratis länk
  2. Gör en insättning på ditt nya Unibetkonto på minst 100 kr
  3. Du får då 100 kr gratis av Unibet och har då 200 kr på kontot!

Även Campobet har ett erbjudande med 100 kr gratis till nya spelare!

Unibet livestreaming

Det finns fler anledningar att titta lite extra på vad Unibet erbjuder och en av dessa anledningar är deras livestreaming. De erbjuder gratis livestream där du både kan se och betta på flera av de bästa fotbollsligonrna. Du kan se ex Spanska La Liga, Tyska Bundesliga och Franska Ligue 1. Med andra ord visar Unibet riktigt bra fotboll direkt i din dator, surfplatta eller mobil.

Givetvis visar de även El Clasico mötet den 24 oktober 2020 via free live stream. Det gör att du kan se den viktiga matchen mellan Barcelona och Real Madrid. Se till att ha pengar på ditt spelkonto för att kunna se matchen.

Oddsen på Barcelona – Real Madrid

Bästa oddsen på matchen är dessa:

Barcelona bästa odds 2,35 hos Unibet
Oavgjort bästa odds 3,70 hos Betfair
Real Madrid bästa odds 3,35 hos Betfair

Man kan snabbt se att Barcelona är favoriter, men vi tror att matchen blir väldigt jämn och att krysset då är det bästa spelet, enligt oss. Båda lagen förlorade sin senaste ligamatch och att ta poäng i El Clasico kommer därför att vara extra viktigt. Därför tror vi på ett kryss!