100 kr gratis hos CampoBet

Vi har en spännande vecka framför oss med slutspel i Champions League. Ikväll spelas semifinalen mellan Lyon – Bayern och med största sannolikhet så kommer det bli vinst för Bayern. De möter då sedan PSG i finalen på söndag. Det blir en mer spännande match med lite osäker utgång. Vill man spela på matcherna så kan vi tipsa om ett nytt spelbolag som precis lanserats i Sverige som heter CampoBet. Nya kunder får ett välkomsterbjudande på 100 kr gratis hos CampoBet. Sätt in 100 kr och du kommer att ha 200 kr att spela med.

Hämta oddsbonusen hos CampoBet.

100 kr gratis hos CampoBet

Gratis hos CampoBet – 100% upp till 100 kr

CampoBet lanserades i Sverige för ca 1 månad sedan och satsar stort på sport. Det finns inget casino på sidan utan detta spelbolag fokuserar fullt ut på odds.
Nya kunder får ett välkomsterbjudande som ger 100% oddsbonus upp till 100 kr. Det innebär att nya kunder som gör en första insättning på 100 kr kommer att ha 200 kr att spela med. Insättning samt bonus ska omsättas 5 gånger innan man kan göra ett uttag. Spelen ska läggas med ett minsta odds på 1.50.

Det är inte bara Champions League som är igång utan även Allsvenskan pågår för fullt. Hittills så har det gått bäst för Malmö FF men även Elfsborg och IFK Norrköping har fått en bra start. Sämre ser det ut för storlagen AIK och IFK Göteborg som båda ligger i den nedre delen av tabellen. Men det är många matcher kvar och allt kan hända.
Dessutom så startar Premier League den 12 september och där kommer CampoBet att ha ett stort utbud på odds att spela på.

Allmänt om CampoBet

CampoBet är verkligen en sida för dig som är sportälskare. De har ett stort och roligt utbud som ger dig möjligheten att spela på allt från fotboll och tennis till MMA, dart och allt däremellan. Givetvis så har CampoBet en godkänd svensk spellicens.

Läs mer och provspela hos CampoBet.