100 kr gratis lotto från Megalotto

Just nu kan du få 100 kr gratis lotto från Megalotto. Du får ett andelsspel med 107 vinstchanser på några av världens största lotterier med total jackpot på över 6 miljarder kronor helt gratis. Alla vinster på lotteriet är helt utan insättningskrav och du kan ta ut dom direkt.

Till Megalotto

100 kr gratis lotto från Megalotto

100 kr gratis lotto från Megalotto

Hos Megalotto får du just nu ett andelsspel som ger dig lottorader på mängder av lotterier världen över som US-Powerball och Euro Jackpot. Totalt får du nu alltså 107 vinstchanser under en vecka helt gratis till ett värde av 99 kr. Efter gratisveckan väljer du själv om du vill fortsätta med att ha chans på jackpottarna eller så avslutar du det utan bindningstid.

Gör så här för 100 kr gratis lotto
1) Öppna konto med vår bonuslänk och bli medlem hos Megalotto.
2) Välj andelsspel mellan och du får en gratis vecka
3) Efter din gratisperiod fortsätter lotteriet tills du väljer att gå ur.

Om du i stället vill spela dina turnummer på lotto själv kan du enkelt trycka in dina nummer på valfritt lotto som erbjuds. Megalotto håller koll på dragningarna åt dig och alla dina vinster kan du ta ut när du vill utan omsättningskrav.

Lotterier som ingår

US-Powerball med en jackpot på 1423 miljoner kronor.
MegaMillions med en jackpot på 978 miljoner
Euro Jackpot med en jackpot på 475 miljoner kronor.
Euro Millions med en jackpot på 400 miljoner.
Detta är bara ett litet urval på alla lotton som du kan spela på med ett enkelt knapptryck. Kanske blir du den som tar hem någon av lottojackpottarna!

Om Megalotto

MegaLotto tar lottospelandet i Sverige till en ny nivå. Du kan spela enkelrader eller gå med i andelspel och delta i flera lotterier samtidigt. Allt sker via en enkel knapptryckning via hemsidan och Megalotto håller koll på vinsterna åt dig. Det gör att du kan känna dig trygg och inte tappa bort din lottokupong.

Megalottos vision är att alla spelare ska kunna ta del av alla stora lotterier i världen utan att vara begränsade till vilket land man spelar ifrån. Genom en försäkringsmodell kan Megalotto erbjuda de största lotterierna och samtidigt garantera alla vinstutbetalningar genom försäkringsbolaget Emirates. MegaLotto har sitt säte och huvudkontor på Malta och sin licens på Gibraltar. Så missa inte dina 100 kr gratis lotto från Megalotto!

Till 100 kr gratis lotto från Megalotto

1 svar

  1. 10 april, 2017

    […] på att utnyttja erbjudandet om 100 kr gratis lotto. Under en begränsad tid har du chansen att få ett andelsspel som ger dig hela 105 chanser att […]