100 kr gratis på trav

Det känns härligt att kunna komma med lite travnyheter. Nu i dagarna så har nämligen Svenska Spel Trav & Galopp utökat sitt utbud och erbjuder nu även spel på fransk hästsport. Nu kan man spela på enloppsspel och ta chansen till stora internationella vinstchanser. Tyvärr så har ju inte Svenska Spel någon bonus att erbjuda till nya kunder. Men om man vill spela med bonus på trav så finns ju andra alternativ på spelmarknaden. Hos till exempel Betsafe så får alla nya kunder upp till 100 kr gratis på trav.

Spela på fransk hästsport hos Svenska Spel.

gratis på trav

Spela gratis på trav med välkomstbonus

Som ny kund så vill man kanske gärna få någon form av välkomsterbjudande när man börjar spela hos ett nytt spelbolag. Det är inte alla spelbolag som har en bonus som går att använda till spel på trav och galopp. Men ett spelbolag som har det är Betsafe. Hos Betsafe så får nya kunder 100% oddsbonus upp till 100 kr. Gör en första insättning på 100 kr och spela med 200 kr.

Det hela är mycket enkelt:

  1. Börja med att öppna ett nytt konto hos Betsafe.
  2. Anmäl dig till välkomstkampanjen och gör den första insättningen på 100 kr.
  3. Aktivera bonusen på ”tillgängliga bonusar”.
  4. Du får 100 kr extra att spela med på odds (inkl trav).

Regler och villkor för bonusen

För att ta del av Betsafes välkomsterbjudande så gäller det att man är 18 år eller äldre och ny spelare hos Betsafe. Man ska även skapa ett nytt konto och anmäla sig till välkomstkampanjen. Bonusen ska man sedan omsätta 1 gång till ett minsta odds på 1.50 och man har 60 dagar på sig.

Spela på trav hos Betsafe.

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.