100 kr gratis spel på Sverige – Sydkorea

Hur tror du att det kommer att gå i premiärmatchen mellan Sverige – Sydkorea i fotbolls VM? Bwin tror stenhårt på vinst för Sverige och vågar därför ge dig ett 100 kr gratis spel om Sverige trots allt skulle förlora matchen. Du som spelare vinner ju hur det än går. Om Sverige vinner så slår ju ditt spel in, om Sverige förlorar så får du plåster på såren i form av ett gratis spel värt 100 kr.
Spela på Sverige i fotbolls-VM hos Bwin

100 kr gratis spel på Sverige - Sydkorea

100 kr gratis spel hos Bwin

Vi tror givetvis på vinst i matchen mellan Sverige – Sydkorea. Men om det nu mot all förmodan skulle bli förlust så vinner du ändå. Bwin ger dig som spelar på vinst för Sverige ett gratis spel värt 100 kr om Sverige inte slår Sydkorea. Så för dig blir det vinst vilket som än sker.

Så här spelar du:

– Om du ej är kund hos Bwin sedan innan så är det läge nu att registrera dig.
– Lägg ett spel på vinst för Sverige i matchen mot Sydkorea.
– Om Sverige skulle förlora så får du upp till 100 kr i gratis spel tillbaka av Bwin.
– Om Sverige vinner så får du ju glädjen och dessutom så slår ju ditt spel in.

Lägg ditt spel på matchen Sverige – Sydkorea hos Bwin

100% gratis bonus hos Bwin

Du som ny kund hos Bwin får ett exklusivt välkomsterbjudande när du registrerar dig via våra länkar. Nya kunder får en unik gratis bonus på 100% upp till 250 kr. Gör en insättning på minst 100 kr och max 250 kr för att få din gratis bonus.
Hos Bwin kan du se fram emot vanlig sportsbetting, live betting samt livestreaming. Dessutom är detta ett spelbolag som passar dig som gillar riktigt bra poker och casino. De har en enkel och snygg sida och du får alltid proffsig hjälp av deras support om det skulle behövas.
Till Bwin