100 kronor gratis hos Pokerstars

Är du sugen på att testa något nytt? Just nu får du hela 100 kr gratis hos Pokerstars att spela för när du registrerar dig. Hos Pokerstars finns det mängder av underhållning och goda chanser att finslipa dina pokerkunskaper. Häng med på allt det roliga idag.

Spela poker hos Pokerstars

100 kronor gratis hos Pokerstars

Spela onlinepoker

Pokerstars är en av de mest etablerade sajterna för onlinepoker som finns på marknaden. De har dock inga odds på sport men det är ett tryggt ställe där man kan spela säkert med vetskapen om att vinsterna kommer att betalas ut korrekt. De har dessutom en väldigt hjälpsam kundtjänst som snabbt hjälper dig att komma igång.
Den egna programvaran är enkel att använda och går att ladda ner till både mobil och dator. Det innebär att du kan spela var du än befinner dig. Tur är väl det, för här får du ett erbjudande som du absolut inte vill missa. Dukan läsa mer om detta på Pokersmart.se.

Spela gratis hos Pokerstars

För att få 100 kr gratis behöver du bara följa dessa enkla steg:

  1. Ladda ned programvaran till din dator eller mobiltelefon.
  2. Verifiera dig via BankID för att komma igång.
  3. I fönstret ”Utmaningar” kan du nu anmäla dig och få följande biljetter för Spin & Go-turneringar: 3 st $2, 6 st $1.
  4. Nu är du redo att börja spela. Anmäl dig till Spin & Go-turneringarna med antingen $1 eller $2 i inköp för att starta.

Vinn upp till 20 000 gånger pengarna

Hos Pokerstars hittar du mängder av spännande turneringar där du spelar mot andra pokerälskare online. Där finns fler turneringar och spel än hos någon annan pokersajt.
Genom att använda ovanstående erbjudande får du fri tillgång till hela nio stycken Spin & Go-turneringar hos Pokerstars. I dessa turneringar spelar du mot två andra spelare, och turneringen tar endast ett par minuter. Vad kan man vinna undrar du säkert då? Jo, upp till 20 000 gånger pengarna – i en enda turnering.

Använd ditt erbjudande direkt idag för chansen att vinna riktiga stora pengar – helt utan att behöva göra en egen insättning från början. Du har sju dagar på dig att använda dina gratisbiljetter, så det finns ingen anledning till att vänta.
Till Pokerstars