1000 kr bonus med Leo Vegas Sport bonus

1000 kr bonus med Leo Vegas Sport bonus. Se till att plocka hem hela 1000 kr i gratis pengar genom att använda odds bonusen som Leo Vegas erbjuder i sin helt nya sportsbook. Nya spelare får 100% bonus upp till 1000 kr i bonus. Det är en förmånlig bonus som skall omsättas endast 5 gånger till odds på 1.50 eller högre.

Hämta 1000 kr bonus hos Leo Vegas

Leo Vegas bonusen kommer i ett perfekt läge och då den inte har någon tidsbegränsning kan den ex användas att spela på hela Fotbolls EM 2016.

1000 kr bonus med Leo Vegas Sport bonus

Leo Vegas sport bonus

Detta gäller för Leo Vegas sport bonus för svenska och norska spelare:
– 100% bonus upp till 1000 kr.
– Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis av Leo VEgas.
– Spela med 2000 kr på odds i datorn eller mobilen
– Bonusen skall omsättas fem ggr till oddset 1.50 eller högre
– Sportbonusen har ingen tidsbegränsning

Till Leo Vegas Sport bonus

Leo Vegas spelbolag

Att Leo Vegas skulle bli ett spelbolag som Betsson, Bet365 eller Unibet trodde inte många. De flesta har förknippat Leo Vegas med ett online casino som man spelar i mobilen. Men nu är de alltså även ett spelbolag som kommer erbjuda odds på allt som går att spela på fotboll, hockey, tennis och alla andra sporter. Som spelbolag är det framför allt spel på odds i mobilen som är stort och givetvis även livebetting.

Leo Vegas spela i mobilen

Leo Vegas stora styrka är när man spelar i mobilen eller surfplattan. Där är Leo Vegas bättre än alla andra spelbolag. Den som någon gång har lagt ett livebet vet att det skall gå snabbt och smidigt och det gör det hos Leo Vegas. Att bonusen fungerar i mobilen är givetvis ett plus. Det är dessutom en riktigt bra bonus som gör att du kan spela längre och med små marginaler och ändå vinna stort.