20 ggr pengarna på Sverige mot Holland när Unibet fyller 20 år

Passa på att spela på VM kvalet och få 20 ggr pengarna på Sverige mot Holland när Unibet fyller 20 år! Registrera ett spelkonto via vår länk och lägg sedan ett spel på 50 kr att Sverige vinner över Holland innan den 10 oktober kl 1900!! Till erbjudandet

20 ggr pengarna på Sverige mot Holland när Unibet fyller 20 år

20 ggr pengarna på att Sverige vinner över Holland!

Unibet har alltså ett tokigt bra erbjudande exklusivt via våra länkar! Får hela 20 ggr pengarna på att Sverige besegrar Holland i den sista VMkval matchen!
Erbjudandet gäller för nya spelare och du skall satsa exakt 50 kr på svensk seger i matchen Holland – Sverige för att få detta superodds! Vinner du på ditt spel kommer dessutom vinsten vara helt utan omsättningskrav!

Övriga VM kval erbjudanden mot Luxemburg och Holland

Sverige möter Luxemburg den 7 Oktober och matchen mot Holland spelas den 10 Oktober. Flera spelbolag har riktigt bra erbjudanden på matchen! Passa på att lägga dina spel med ett erbjudande för att öka din vinst ytterligare.

Gratis Mr GreenDubbel vinst på Svensk seger hos Mr Green
Mr Green har en helt ny oddsbonus till nya spelare. Alla nya spelare får dubblad vinst på sitt första oddsspel. Om du sätter ditt spel dubblar Mr Green din vinst upp till 5000 kr! Perfekt att använda på Sveriges VM kval matcher. Till Mr Green

Gratis interwettten – Ny bonus på sport hos Interwetten!
– Interwetten är helt nya i Sverige och erbjuder 50 kr gratis på sport via våra länkar fram till och med 8 oktober! (Kan dock förlängas) Du får dessutom en sportonus upp till 1000 kronor. Perfekt att använda på Sveriges matcher mot Luxemburg och Holland.
Till Interwetten

Unibet fyller 20 år

Unibet fyller 20 år och firar med massor av roliga bra erbjudanden under de kommande veckorna. det blir freebet på odds och efreee spins icasinot till alla spelare som har ett spelkonto hos Unibet. Det finns många anledningar till att testa på Unibet och bättre tillfälle än nu att skapa ett konto finns nog inte!