20 i odds på Sverige mot England i VM

Hand upp du som trodde att Sverige skulle ta sig så långt som till kvartsfinal. Nu känns ju inte medaljen så långt borta längre eller? Våra svenska hjältar har visat sig starkare än någonsin med en sammanhållning som verkar kunna flytta berg. På lördag gäller det att slå ut England i kvartsfinalen och med tanke på hur det sett ut i de senaste matcherna känns det absolut inte som någon omöjlighet. Nu erbjuder Unibet alla nya kunder att spela på att Sverige mot England blir svensk vinst till ett odds på 20 gånger pengarna. Läs mer om matchen Sverige – England.
Registrera dig och spela på matchen hos Unibet

20 i odds på Sverige mot England i VM

20 x pengarna på Sverige mot England

Gillar du att spela på odds så har du nu 20 anledningar att registrera dig hos Unibet. Nya kunder får just nu ett riktigt bra välkomsterbjudande på odds. Du som registrerar dig får 20 gånger pengarna på Sverige vinner mot England i kvartsfinalen. Satsa upp till 50 kr på Svensk vinst så vinner du 950 kr om Sverige vinner. Skulle de förlora så kommer du att få 50 kr i freebet som plåster på såren.

Gör så här:
– Registrera dig som ny kund och gör en insättning.
– Lägg ditt spel på upp till 50 kr på vinst för Sverige i matchen mot England.
– Du vinner 20 x pengarna om Sverige vinner. Om de inte vinner så får du ändå 50 kr i freebet.

Heja Sverige

Svenska laget har visat sig vara ett sammansvetsat gäng. De kanske inte har de starkaste spelarna om man kollar på individnivå men tillsammans har de en kraft som bör göra engelsmännen nervösa. Pressen som England har på sig är enorm och det kan vara till fördel för oss. Mindre lustigt är att Mikael Lustig drog på sig sitt andra gula kort i matchen mot Schweiz och missar kvartsfinalen. Ersätter gör Emil Krafth. Dessutom är Sebastian Larsson tillbaka efter avstängning så detta ska gå vägen. Eller hur!?!
Registrera dig och lägg ditt bet hos Unibet