500 kr gratis spel på fotbolls VM

Idag smäller det! Premiärmatchen mellan Ryssland – Saudiarabien är här och fotbolls VM är äntligen igång. Som vi har väntat på denna dagen och nu är det dags. För alla oss som gillar att spela på odds så finns det riktigt bra gratis spel just nu att hämta hem hos både Betsson och Betsafe. Dessa proffsiga spelbolag har nämligen erbjudanden som kan ge dig 500 kr gratis spel på fotbolls VM.
Spela på fotbolls-VM hos Betsson och Betsafe

500 kr gratis spel på fotbolls VM

Gratis spel på fotbolls VM

Nu kommer det gratis erbjudanden från två av våra favoriter Betsson och Betsafe. Spela på fotbolls VM hos dessa två för att få 500 kr gratis spel på fotbolls VM. Tänk på att antar du erbjudandet hos båda två så blir det dubbelt så roligt med hela 1000 kr gratis spel. Läs mer om erbjudandena här nedan.

Gratis spel hos Betsson

Betsson erbjuder nu alla kunder att spela riskfritt på fotbolls VM. Du får upp till 5 riskfria spel som är värda 100 kr styck. Nyttja alla och det ger dig totalt 500 kr riskfritt i spel att använda på fotbolls VM.
Det hela är uppdelat som så att du under gruppspelet får tre riskfria spel. Sedan så får du ett riskfritt spel från åttondelsfinal – kvartsfinal. Det sista riskfria spelet gäller från semifinal tills dess att VM är över.
Anmäl dig till kampanjen och lägg ditt spel hos Betsson

Gratis spel hos Betsafe

Betsafe har ett liknande erbjudande med den gemensamma faktorn att de ger dig 500 kr i riskfritt spel när du spelar på fotbolls VM. Här handlar det om att du får ett riskfritt spel på 100 kr varje vecka. Totalt blir erbjudandet på 500 kr om du nyttjar alla fem tillfällen. Anmäl dig till kampanjen hos Betsafe för att få ett riskfritt spel varje vecka under fotbolls-VM.
Registrera dig och lägg veckans första spel hos Betsafe