Betta gratis på Champions League finalen hos Unibet

Nu är det bara dagar kvar till Champions League finalen i Kiev 26 maj. Det är med skräckblandad förtjusning vi bänkar oss i sofforna för att få se slutstriden mellan Real Madrid och Liverpool. Här möts två oerhört offensiva lag som kommer kämpa in i det sista för att ta hem bucklan. Nu har du chansen att vinna 500 000 kr när du tippar första målskytt hos Unibet.
Läs mer och anmäl dig till kampanjen hos Unibet

Betta gratis på Champions League finalen hos Unibet

Gissa målskytt i Champions League finalen

Nu har du chansen att vinna 500 000 kr att utöka semesterkassan med hos Unibet. Här gäller det att tippa första målskytt och matchminut i Champions League finalen för att kamma hem vinsten. Det är helt gratis att delta så det är verkligen värt att ta chansen. I finalen som går av stapeln den 26 maj så är det Real Madrid som möter Liverpool. Anmäl dig till tävlingen hos Unibet. För att delta så ska du lämna in dina tips innan avspark. Om det skulle bli flera som gissar samma så kommer priset att delas lika mellan de vinnande deltagarna.

Vinn fotbollspaket hos Unibet

Det händer mycket skoj hos Unibet nu. Förutom att du kan vinna 500 000 kr så har du dessutom chansen att vinna en Liverpoolresa med Glenn Hysén i höst. Spela på Champions League finalen både innan match och live för att vara med och tävla. Du som vinner får en oförglömlig resa tillsammans med Glenn Hysén där det ingår flyg, hotell och matchbiljetter till Premier League på Anfield säsongen 18/19 för dig och en vän.

För att delta:
– Anmäl dig till tävlingen hos Unibet.
– Du får en lott till prisdragningen för varje 100 kr som du spelar på Champions League finalen den 26 maj.
– För att delta ska du spela med minsta odds 1.40.
– Blir det du som är den lyckliga vinnaren så kommer du att bli kontaktad senast kl 19 den 28 maj.
– 2:a till 10:e pris är 500 kr i gratis spel.

Nya kunder som registrerar sig hos Unibet får välja mellan två välkomstbonusar. 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr + 50 gratis spins.

Registrera dig och tävla hos Unibet