Fsport bonus 100% gratis upp till 1000 kr

Via Betsmart.se kan vi nu erbjuda en unik Fsport bonus med 100% gratis upp till 1000 kr. Så gör din första insättning och börja spela daglig fantasy fotboll med upp till 100 euro extra! Till Erbjudandet

Fsport bonus med 100% gratis upp till 1000 kr

Fsport bonus med 100% gratis upp till 1000 kr

Fsport.net är en nystartad sida som fokuserar på fantasy fotboll. Vi kan nu erbjuda en helt unik bonus du kan använda för att testa detta nya fenomen. Gör så här för att ta del av den nya bonusen:

1. Skapa ett konto på fsport.net
2. Glöm inte att ange bonuskod SMART100 för att få din bonus.
3. Gör en insättning på minst 20 euro och max 100 euro och få 100% extra att fsporta för.

Läs mer om regler och villkor för bonusen här

Vad är fsport.net och fantasy fotboll

Fsport.net är en nystartad sida med fokus på fantasy fotboll likt Fantasy Premier League och liknande spel. Skillnaden här är att du kan vara med och tävla om riktiga pengar och få betalt för all din kunskap om diverse spelare och fotbollslag. Det hela är väldigt enkelt och kan förklaras i tre steg.

  • Steg 1Välj ett Spelpaket med matcher. T ex kan du spela på Allsvenskan, Premier League eller nån annan liga du gillar och har koll på.
  • Steg 2Ta ut ditt lag, Välj totalt 7 spelare 1 Målvakt, 2 Försvarare, 2 Mittfältare och 2 Forwards. Du kan max välja 3 fotbollsspelare per klubblagoch om det bara är 1 match kan du max välja 5 spelare från samma lag. Din budget är på 100 Miljoner och priset på varje spelare varierar beroende på hur de presterat i tidigare matcher.
  • Steg 3Välj Turnering. Här väljer du en tävling där ditt lag tävlar mot andra lag. Det kostar olika pengar att gå med i olika turneringar. Du kan anmäla ditt lag till en eller flera turneringar genom att markera checkboxen. Det dras då pengar från ditt saldo och du är med och kan kämpa om den totala prispotten.

När du gjort följande tre enkla steg är det bara att luta sig tillbaka och följa dina spel live. Ända fram till spelstopp kan du ändra din laguppställning hur du vill.

Spela på fantasy football gratis

Med detta erbjudandet kan du testa på hur det är att spela fantasy football. Du får en bonus som gör att du har fler spelmöjligheter och större chans att vinna. Om du inte orkar ta ut ett lag själv kan du klicka på Autofyll så tar datorn ut ett lag för dig med aktuella spelare för spelpaketet. Så om du är en fotbollsintresserad spelare kan det mycket väl bli lönsamt att prova på nya Fsport. Varför då inte göra det med en Fsport bonus somdu hittar via nedanstående länk.

Till Fsport.net