Gratis landslagströja till fotbolls-VM hos LeoVegas

Har du svårt att hitta något passande att ha på dig till fotbolls-VM startar? Kanske har din sverigetröja krympt i tvätten? Detta löser du enkelt när du spelar hos LeoVegas där du kan få en gratis landslagströja just nu. Det hela är superenkelt. Läs vidare här så berättar vi hur du ska göra.
Registrera dig och spela dig till en tröja hos LeoVegas

Gratis landslagströja till fotbolls-VM hos LeoVegas

Gratis landslagströja hos LeoVegas

Nu är det inte så långt kvar till fotbolls-VM och hos LeoVegas förbereds det för fulla muggar. Vi har en spännande sommar framför oss med många chanser till storvinsten på odds. Men innan dess är det kanske även dags för dig att förbereda dig lite. Nu har du chansen att få en gratis landslagströja när du spelar hos LeoVegas. Kampanjen pågår mellan 30 april till och med 3 juni.

Gör så här:
– Anmäl dig till kampanjen innan du börjar spela hos LeoVegas.
– Sedan lägger du ett vinnande spel på fotboll till minsta odds på 21.0 X pengarna från mobilen för att få din tröja.
– Lägsta giltiga insats ska vara på 50 kr. Om du spelar på kombinationsspel så ska alla sektioner vara på fotboll.
– När kupongen är rättad får du välja din tröja nästkommande måndag.

Du hittar allt du behöver veta om kampanjen hos LeoVegas

LeoVegas Football Club i mobilen

Du som gillar att betta på just fotboll kanske har missat att du kan bli medlem i LeoVegas Football Club i mobilen. Att gå med är mycket enkelt. Genom att lägga ett livespel på 200 kr eller mer med minsta odds på 1.50 via mobilen. Sen blir du välkomnad in i klubben med en vinstökning direkt. Detta är klubben där du kan vänta dig vinstökningar, gratis spel, gratis bonusar, chansen att vinna cash samt en hel del annat spännande. Dessutom blir du som lägger 50 livespel under en månad medlem i Premiumklubben.