Gratis pengar på sport från Nordicbet

Just nu finns det massor av gratis pengar på sport från Nordicbet. Nordicbet är ett av de mest generösa spelbolagen när det gäller gratis pengar. Just nu finns det 3 stycken olika gratis erbjudanden att hämta för alla kunder hos Nordicbet.
Nya kunder får dessutom 1000 kronor i välkomstbonus och 250 kr i första riskfritt spel. Till Nordicbet

Gratis pengar på sport från Nordicbet

Gratis pengar på sport från Nordicbet

När vi jämför olika spelbolag så sticker Nordicbet ut mest när det gäller att ge ut gratis pengar på sport. Så fort det är nån liga eller stor match som spelas kan man räkna med Nordicbet. Just nu finns det tre olika erbjudanden som vi listar här nedan:

200 kr gratis i mobilen på SHL varje månad

Lagom till SHL säsongen så får alla spelare 200 kr gratis spel i mobilen. För att få ditt gratis spel ska du bara anmäla dig och lägga ett spel för 200 kr på SHL med minst odds 1,50. Du får sedan ett gratisspel på 200 kr att lägga från mobilen. Du kan hämta ett nytt gratisspel varje månad fram till och med december. Om du vinner på ditt gratisspel får du nettovinsten utbetald (du får inte insatsen utbetald).

100 kr gratis på NFL-säsongen

Nästa erbjudande gäller för NFL och amerikansk fotboll. Här är det bara att anmäla sig till kampanjen och lägga ett spel på NFL med minsta odds 1.50. Du får direkt 100 kr gratis att använda på valfri match i de inledande omgångarna i NFL. Du kommer att få ditt gratisspel omedelbart efter det att du lagt ditt kvalificerande spel. Kryssa i den blå rutan innan du lägger ditt spel för att använda det.

Till Nordicbet

Riskfritt spel på US Open + 20 gratis spinn på Emoji Planet

US Open i tennis är ett annat populärt spelobjekt. Alla kunder till Nordicbet kan få 100 kr gratis att använda på turneringen genom att spela ett kvalificerande spel på US-Open för minst 100 kronor och lägsta odds 1,50. Du får då 100 kr att använda på US-Open tennisen. Du får dessutom 20 gratisspinn på Emoji Planet att använda i Nordicbet Casino.

Välkomsterbjudande hos Nordicbet

Har du inget konto hos Nordicbet får du 100% oddsbonus upp till 1000 kronor. Sätt in upp till 1000 kronor och du har dubbelt på kontot. Du får dessutom 250 kronor i riskfritt spel när du lägger ditt första spel. Mer info om bonusen hittar du här

Till Nordicbet