Gratis spel hos Betsafe varje vecka i mars

Nya spelare får gratis spel hos Betsafe varje vecka i mars fram till att du vinner. Gratisspelet är värt 200 kr och kampanjen kallas March Mayhem och pågår under hela mars månad. Till Betsafe

Gratis spel hos Betsafe varje vecka i mars

Gratis spel hos Betsafe

Gör så här för att få ditt gratis spel hos Betsafe:
1. Registrera ditt konto här
2. Gör en insättning på minst 200 kronor så får du ditt första gratis spel värt 200 kronor.
3. Lägg ditt gratisspel med maximalt 6.0 i odds och om du inte vinner får du ett nytt spel nästa torsdag senast kl. 12.00.

Till Betsafe

Regler och villkor för gratis spelet
– Kampanjen är tillgänglig för alla nya kunder som registrerar ett konto mellan torsdag 2 mars till fredag 31 mars.
– En första insättning på 200 kr krävs för att man ska delta i kampanjen. Ett första gratisspel kommer därpå omedelbart att komma in på ditt konto.
– För att vara berättigad till detta erbjudande måste gratisspelet läggas med maximalt odds på 6.0.
– Alla gratisspel gäller i en vecka.

Till Betsafe

Betsafe Odds bonus

Detta är inte det enda erbjudande till dig som ny kund. Du får även 100% insättning upp till 1000 kronor i oddsbonus. Sätter du in 1000 kronor har du alltså 2000 kronor att spela för + 200 kronor i gratis spel tills du vinner.

Betsafe 100 kr gratis på NBA

Inte nog med det, du får även 50 kr gratis att spela på NBA i Basket när du lägger minst 5 livespel för minst 50 kr styck på NBA. Regler och villkor för erbjudandet hittar du hos Betsafe.

Gratis spel på NHL hos Betsafe

Betsafe gör även så att du får spela gratis på NHL varje vecka!. Lägg ett kombispel för 100 kr på NHL som omfattar minst tre lag (lägsta odds 1,50 per val) för att få ett gratisspel värt 50 kr. Erbjudandet gäller en gång per matchvecka. Har du tillräckligt mycket is i magen för att vinna hos Betsafe? Ta då del av Betsafes gratisspel på NHL varje matchvecka!

Till Betsafe odds bonus