Gratis spel på fotboll hos LeoVegas

Vi har en underbart spännande fotbollssommar framför oss. Snart kickar fotbolls VM igång och vi kan se fram emot massor av kampanjer för alla oss som gillar att betta på odds. Idag vill vi tipsa dig om LeoVegas Football Club kampanj med gratis spel på fotboll. Häng med för chansen att vinna en del av 1 miljon kronor och få var 5:e spel gratis i mobilen!
Läs mer om kampanjen hos LeoVegas

Gratis spel på fotboll hos LeoVegas

LeoVegas kampanj med gratis spel på fotboll

Häng med i LeoVegas Football Club kampanj där du kan få gratis spel när du bettar via mobilen. Lägg 4 spel på fotboll i mobilen och du får det 5:e spelet gratis. Du kommer att kunna hämta upp till hela 5 gratis spel i mobilen varje vecka fram till finalen som är den 15 juli. Dina spel ska vara på 200 kr eller mer till odds 1.50 eller högre. Du kan både spela före match eller live.

Det innebär att du kan få upp till 1000 kr i gratis spel varje vecka! Om du deltar varje vecka fram till finalen så blir det totalt 9000 kr i gratis spel!

Vinn del av 1 miljon kronor

Utöver gratis spel så har du chansen att vinna en del av 1 miljon kr. Här gäller det att komma högst upp på topplistan för att vinna. Du kan hålla koll på hur det går för dig via topplistan som uppdateras varje dag på LeoVegas.com.

Först gäller det att ta sig vidare i Gruppspelet: Detta pågår 14 maj till 28 juni. För att ta dig vidare till Slutspelet gäller det att spela 50 oddsspel på fotboll i mobilen. Dessa ska vara på 200 kr eller mer till odds 1.50 eller högre.

Slutspelet pågår 28 juni till 15 juli: För varje vinnande spel du lagt på fotboll i mobilen får du poäng till topplistan. Dina spel ska vara på 200 kr eller med till odds 1.50 eller högre. Hamna på top 25 för att vinna din del av miljonen! En första plats ger dig hela 500 000 kr cash!

Ny kund hos LeoVegas

Nya kunder som registrerar sig hos LeoVegas får upp till 2000 kr i gratis bonus på odds.
En första insättning på 100 – 499 kr ger dig 500% gratis bonus upp till 500 kr.
En första insättning på 500 kr eller mer ger dig 200% gratis bonus upp till 2000 kr.
Läs mer och registrera dig hos LeoVegas