Julkalendrar 2019 och gratis erbjudanden

Jultider är roliga tider för alla oss som gillar att spela på casino. Det är inte ens första advent ännu men flera av spelbolagen har redan startat sitt julfirande med sina julkalendrar 2019 och andra roliga gratis erbjudanden. Hos Mr Green finns det redan luckor med erbjudanden att öppna varje dag i deras julkalender, ComeOn bjuder på 1 kg julgodis och Hajper delar ut 1 miljon kronor.

Ta en titt på julkalendern hos Mr Green

Julkalendrar 2019 och gratis erbjudanden

Julerbjudanden och Julkalendrar 2019

Snart kommer det dra igång ordentligt med spelbolagens alla julkalendrar men redan nu är det några spelbolag som startat med sina julerbjudanden.

Mr Greens julkalender
Hos Mr Green startade de tidigt i år med dagliga erbjudanden. Redan den 15 november drog de igång med deras snöglob och kör på ända till den 31 december. Skaka på Mr Greens snöglob för att vara med i utlottningar varje dag. Vinsterna kan handla om olika presentkort och kontantvinster. Lycka till!
Till Mr Green

1 kg julgodis hos ComeOn
Hos ComeOn har de förändrat sitt välkomsterbjudande till ett lite juligare alternativ. Nya kunder som gör en första insättning får 400% bonus upp till 400 kr. Sätt in 100 kr och spela med 500 kr. Dessutom så får man 1 kg julgodis att gotta sig med.
Till ComeOn

Hajper delar ut 1 miljon kronor
Hajper har ett lite annorlunda och spännande erbjudande till alla sina nya kunder som registrerar sig nu i juletider. De har en pott på 1 miljon kronor som de som registrerar sig och gör en insättning får dela på. Detta helt utan omsättningskrav. För att vara med och dela på miljonen så gäller det att som ny kund göra en första insättning någon gång mellan 18 november och 23 december. Även om det skulle bli många som vill dela på miljonen så får du garanterat minst 200 kr.
Till Hajper

Missa inte att det är 25 miljoners Jackpott på Stryktipset i helgen. Läs mer här