Ny oddsbonus hos 10Bet med 2000 kr gratis

Nu är det en helt ny oddsbonus som skapats hos 10Bet med 2000 kr gratis att spela med när du sätter in 2000 kr själv. Faktiskt är detta också enbart en oddsbonus som du kan få genom att använda den länk du finner här. Helt enkelt erbjuds du en exklusiv oddsbonus på 100% upp till maximala 2000 kronor.

Dags att ta sig till 10Bet för att utnyttja detta fina bonuserbjudande för bra betting online hos en internationell bookmaker av hög klass. Till erbjudandet

Ny oddsbonus hos 10Bet med 2000 kr gratis

10Bet oddbonus med 2000 kr gratis

Så får du din oddsbonus på 100% upp till 2000 kronor hos 10Bet
För att få ta del av detta fina erbjudande behöver du alltså vara den som klickar på vår kampanjlänk. Här kommer det inte att finnas några krångliga bonuskoder. På sidan som kommer upp registrerar du sedan ett spelkonto för betting online hos 10Bet. När du gjort detta kommer du att få göra din första insättning. Här är lägsta insättning för att utnyttja detta erbjudande om oddsbonus 150 kronor, och du kan få 100% i bonus upp till 2000 kronor.

Efter att du gjort din insättning kommer en automatisk pop-up ruta, där du bekräftar att du vill ha denna oddsbonus genom att tacka ja till det erbjudande som visas. För att sedan få din oddsbonus på 100% av din insättning upp till 2000 kronor, kommer du att behöva omsätta din första insättning i spel minst en gång till ett lägsta odds av 1,8. Efter detta kommer du att se bonusen tilldelad på ditt spelkonto. Enkelt, eller hur?

Omsättningskrav och andra regler

Efter att du har fått din oddsbonus tilldelad kommer det sedan att finna det som kallas för omsättningskrav för att du i slutändan ska kunna vinna något med hjälp av denna sportbonus. Här handlar det om att du får 90 dagar på dig att klara dessa krav. Omsättningskravet är på 8 gånger din första insättning plus det bonusbelopp du har tilldelats. För att räknas mot detta krav måste varje spel du gör inneha ett lägsta odds av 1,8 gånger.

Få din oddsbonus hos 10Bet i mobilen

När du är den som spelar betting online i mobilen. Kommer även där 10Bet att vara ett mycket bra val. Här kommer du lika lätt kunna skapa ett spelkonto, med hjälp av att klicka på vår kampanjlänk. Efter detta följer du bara instruktionerna ovan, i och med att allt fungerar precis likadant i mobiler och surfplattor hos 10Bet. Givetvis finns även denna 10bet oddbonus i Norge.

Något som är extra roligt är att du får ett spelbolag med massor av betting till fasta odds, samt bra livebetting och massor av livestreaming av olika sporter. Utöver detta så har 10Bet etablerat sig i över 90 länder, vilket betyder att det finns kunskap som gör detta till en trivsam bookmaker för betting online.

Till 10bet