Ny oddsbonus hos Betsafe med 2000 kr gratis

Vi kan nu tipsa om en ny oddsbonus hos Betsafe med 2000 kr gratis på sport. Det hela är enkelt. Gör en insättning och du får dubbelt upp på ditt konto upp till 2000 kronor. Sätt in 2000 och spela med 4000 kr.

Hämta upp till 2000 kr hosBetsafe

Ny oddsbonus hos Betsafe med 2000 kr gratis

Ny oddsbonus hos Betsafe med 2000 kr gratis

Betsafe är ett tryggt val när du vill spela på odds och seriositetsstämpeln blir än tydligare av att spelföretaget har partnerskap med bland annat Manchester City FC och FC Köln. Om du är sugen på att betta på någon av dessa fotbollsklubbar eller på någon annan sport så är Betsafe sajten att hålla till på. Just nu kör Betsafe dessutom en ny kampanj där du kan dubbla pengarna vid din allra första insättning.

Få din oddsbonus hos Betsafe

Välkomsterbjudandet på Betsafes odds är tillgängligt när du som ny kund sätter in mellan 100 – 2000 kr. Om du väljer att föra över 100 kr så får du alltså en extra hundralapp att spela för. Väljer du att sätta in 1000 kr så får du en extra tusenlapp att använda. Innan insättningen måste du öppna ett Betsafe-konto och du kan bara ta del av välkomsterbjudandet om du är en ny kund. Din adress, kontokort eller ip-adress får inte tidigare ha utnyttjat bonusen. Därtill måste du vara bosatt i Sverige. Du kan läsa mer om Betsafe bonusvillkor här

Gör så här för nya oddsbonusen hos Betsafe

När du tagit välkomsterbjudandet måste du aktivera bonusen och om detta inte görs inom 30 dagar så förfaller den. Du kan endast spela på oddset med denna bonus och du måste omsätta den fyra gånger på odds som är minst 1,80. I praktiken innebär detta att om du exempelvis sätter in 100 kr och då får en extra hundralapp tack vare erbjudandet. Så måste du omsätta dessa 200 kr totalt fyra gånger innan du kan hämta ut någon vinst. Eller använda pengarna i andra spel. Du måste alltså betta för 800 kr och om du skulle betta på låga odds (under 1,80) så räknas de inte in i denna summa.

Du kan välja att spela på i stort sett alla spel inom oddskategorin men kom ihåg att vanliga pengar alltid används innan bonuspengar i spelen.

Till Betsafe