100 kr gratis Spin & Go hos Pokerstars 2020

Just nu finns 100 kr gratis att hämta hos Pokerstars 2020. Du registrerar ett konto sedan väntar 100 kr gratis Spin & Go-biljetter hos Sveriges största och bästa pokersaft. Till erbjudandet

100 kr gratis Spin & Go hos Pokerstars 2020

100 kr gratis Spin & Go

Alla nya svenska spelare har möjlighet att ta Pokerstars starterbjudande. Det är 12$ som kan användas för att spela i deras Spin & Go turneringar. 12$ är lite mer än 100 kr vilket gör erbjudandet riktigt bra! Dina gratispengar är fördelade så att du får 3 st 2$ Spin and Go och 6 st 1$ Spin and Go biljetter. Dina gratisbiljetter är giltiga i 7 dagar efter att du har skapat ditt konto. Det som är så fantastiskt med dessa Spin and Go turneringar är att man kan vinna upp till 20.000 gånger insatsen på och varje turnering tar bara några minuter att spela.

Så här hämtar du dina 100 kr gratis poker:

  1. Skapa ett konto hos Pokerstars
  2. Verifiera ditt konto med BankID
  3. Anmäl dig via ”Utmaningar” för att hämta dina gratis biljetter:
    • 3 biljetter till $2 Spin & Go
    • 6 biljetter till $1 Spin & Go
  4. Anmäl dig sedan på Spin & Go-turneringar med $1 eller $2 i inköp för att spela med dina fribiljetter.

30$ i gratisspel hos Pokerstars

Du kan även välja ett annat bra erbjudande hos pokerstars och det är att få 30$ i gratisspel vid din första insättning. Totalt sett är denna Pokerstars pokerbonus 2020 ett bättre erbjudande men det kräver en insättning. Nya spelare som gör en första insättning hos Pokerstars på minst 20 dollar och använder bonuskoden ‘THIRTY’ får då följande i bonus:

9 gratis spel på $1 Spin & Go9 chanser på vinster upp till $10000
2 gratis spel på $3 Spin & Go2 chanser på vinster upp till $30000
1 gratis spel på $5 Spin & Go1 chans på en vinst upp till $50000
$10 i pokerpengarTesta vilket pokerspel du vill

Det som är värt att notera är att man endast kan välja ett av dessa erbjudanden. Detta då spelbolag den nya svenska spellagen endast får erbjuda en bonus per spelare. Det kan därför vara värt att fundera på vilket erbjudande man vill ta.

Hämta 30$ gratis poker

♠️ Vad har Pokerstars för pokererbjudande just nu?

100 kr gratis Spin and Go eller 30$ i gratisspel vid din första insättning. Hämta din bonus

♠️ Kan man ta båda dessa erbjudanden?

Nej, då den svenska spellagen säger att man endast får ge en bonus per spelare så kan man endast ta del av ett av dessa erbjudanden. Läs mer om dem här.

♠️ Vad innebär 100 kr gratis hos Pokerstars?

Att du får gratispengar att spela för. Dina gratispengar är fördelade så att du får 3 st 2$ Spin and Go och 6 st 1$ Spin and Go biljetter. Dina gratisbiljetter är giltiga i 7 dagar efter att du har skapat ditt konto. Till Pokerstars