Se Real Madrid – Barcelona gratis 23 April 2017

Du kan se Real Madrid – Barcelona gratis 23 April 2017. Allt som behövs är ett spelkonto hos Unibet.
Därefter ser du alla matcher i La Liga, Serie A och Fa Cupen helt gratis utan kostnad. Kontot behöver dock pengar för att aktiveras för livestreaming så en första insättning på 200 kr behövs men all livestreaming är helt gratis.

Till Unibet

Se Real Madrid - Barcelona gratis 23 April 2017

El Clasico den 23 April är helt avgörande för hur La Liga ska sluta. Barcelona har fortfarande en liten chans att komma ikapp Real Madrid i tabellen men då krävs seger! Vinner Real så kan man istället gå mot en ohotad ligaseger och Barcelona får kanske t.o.m se sig omsprungna av Atletico. Vi tror på en jämn och spännande match men kanske att Real i form av hemmaplan kan avgöra hela ligan.

Se Real Madrid – Barcelona gratis 23 April 2017

Du kan alltså se El Clasico d.v.s Real Madrid – Barcelona gratis 23 April 2017. Allt som behövs är följande:

Gör så här:
1. Skapa ett nytt spelkonto hos Unibet.
2. Gör en insättning för att aktivera Livestreaming på kontot.
3. All livestream är nu gratis så länge kontot inte står på 0 kr
4. Klicka in på Unibet TV och se matchen gratis

Till Unibet

Gratis Livestreaming med Unibet Tv

Unibet TV är Unibets egen livestreaming tjänst. Här kan du se tusentals fotbollsmatcher gratis varje år. Du kan se mer matchen än vad Viaplay och Cmore visar tillsammans. Dessutom helt gratis. Din enda motprestation är att skapa ett spelkonto och göra en första insättning på minst 200 kr.

Unibet oddsbonus

Du får även en Unibet oddsbonus om du vill när du öppnar ditt spelkonto. Bonusen är på 200% upp till 1000 kr vilket innebär följande. Sätt in 500 kr och du har totalt 1500 kr att spela på odds med. Det är Sveriges bästa oddsbonus. Fler bra bonusar finns att läsa om på sportbonusar.com som har samlat de absolut bästa.