Delta i The Zlatan Challenge gratis hos Bethard

Nu är det sannerligen inte långt kvar tills fotbolls VM drar igång. Det är en riktigt rolig tid för alla oss som gillar att betta på sport. Det kryllar av spännande och bra erbjudanden på marknaden just nu. Bland alla dessa erbjudandena så har vi fastnat lite extra för The Zlatan Challenge hos Bethard. Som ni vet så har vi ju lite förkärlek för allt som är gratis och i denna kampanj är det gratis att delta. Nya kunder som gör sin första insättning får 1000 kr i Bethard bonus.
Registrera dig och utmana Zlatan hos Bethard

Delta i The Zlatan Challenge gratis hos Bethard

The Zlatan Challenge hos Bethard

Sveriges fotbollskung Zlatan utmanar dig. Delta helt gratis i Bethards The Zlatan Challenge för chansen att vinna en del av den enorma prispotten på 2 000 000 kr. Här gäller det att gissa på resultaten i gruppspelet på fotbolls VM 2018. Zlatan har förutspått hur han tror att det kommer att gå och nu är frågan om du kan lyckas bättre än honom.
Den som lyckas allra bäst med utmaningen kommer att vinna Zlatans lyxiga Rolex värd 220 000 kr och dessutom en stor summa kontanter.

För att delta:
– Registrera dig som kund hos Bethard.
– Anmäl dig till The Zlatan Challenge. Det är gratis att delta!
– Lägg dina tips. Vilka lag blir segrare i grupperna? Gissa antal mål?

Lycka till!

Bethard nya kunder

Hos Bethard får alla nya kunder gratis bonus

Bethard är ett av spelbolagen som gått framåt fortast just nu. Det är ingen slump att det blivit så. Här hittar du tunga profiler som Zlatan och Dragomir. Dessutom har de en riktigt bra och enkel sida som gör det roligt att spela på både casino och odds.

När du väljer att registrera dig hos Bethard kan du se fram emot att få en gratis bonus. Nya kunder får ett välkomnande i form av 100% gratis bonus upp till 1000 kr. Gör en insättning på 1000 kr så har du 2000 kr att spela med.
Läs mer och registrera dig hos Bethard